Home Lajme KOSOVË Gjykata e kthen në punë policen kosovare që u përjashtua për shkak...

Pesë vjet më parë Indira Mujaj u përjashtua nga puna si shërbyese civile në Policinë e Kosovës.Kjo për shkak se ajo vendosi që të mbulohet.Mujaj për këtë ushtroi padi në Gjykatën Themelore e cila dy ditë më parë i dha të drejtën dhe me një aktgjykim obligon Policinë e Kosovës që ta kthejë në punë.Indira Mujaj para se të shërbente si shërbyese civile në Policinë e Kosovës për pesë vjet ishte edhe police.