Home Lajme KOSOVË Grenell: Sot nderojmë heronjtë e Vidovdanit – më 1389 filloi beteja kundër...

Ish- emisari special për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, në njërën prej reagimeve të tij të zakonshme që bënë në twitter, ka shkruar edhe për festën e serbëve, Vidovdanin.
Ai thotë se duhet nderuar heronjt e Vidovdanit, meqë më 1389-të, nisi beteja kundër osmanëve në Kosovë.

”Sot nderojmë heronjtë #Vidovdan”.

”Në këtë ditë në 1389, filloi beteja kundër Osmanëve në #Kosovë”.


”Sot është një ditë përkujtimore për Shën Princin Llazar dhe dëshmorët e shenjtë serbë”.