Home Lajme KOSOVË Hajni kishte vjedh këmbimoren e njëjtë në Prizren edhe javën e kaluar 

Zëdhënësi i Policisë së Prizrenit Shaban Osmanollaj tha se ky nuk ishte rasti i parë i tentim vjedhjes nga ky recidivist.

Ai të njëjtën gjë kishte bërë edhe javën e kaluar duke i vjedhur 1,800 euro në po të njëjtën këmbimore, si dhe kishte disa vepra të tjera penale të regjistruara.