Home Lajme KOSOVË Haxhi Avdyli: Mustafa, Veliu dhe Hoti s’kanë guxim të kandidojnë për kryeministër

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, përmes një shkrimi në Facebook e ka pyetur liderin e LDK-së, Isa Mustafa se pse ende nuk kanë vendosur për kandidatin për kryeministër.Ai thotë se Isa Mustafa, nënkryetarët Agim Veliu dhe Avdullah Hoti nuk po kanë guxim që të bëhen kandidatë për kryeministër.“Rrjedha logjike duhej njëri nga ta merrte guximin ti printe listës siç i prinin rrëzimeve të qeverive, ngarkimeve ,e dhurime postesh deri te posti i Presidentit. Isa Mustafa , ka shëndet ta udhëheq LDK-në, ti udhëheq negociatat para kamerave e prapa perdeve për koalicione, emërime e shkarkime, por s’ka shëndet me dalë në zgjedhje. OK?”, ka shkruar ai.