Home Lajme KOSOVË Avdullah Hoti gjatë vizitës në Prizren shijon specialitetet e qytetit

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti dje ka qëndruar në Prizren ku ka vizituar edhe disa biznese të këtij qyteti.

Prizreni është shpirti i kulturës dhe punës, ka shkruajtur ai në rrjetin e tij social.