Home Lajme INTERVISTA E JAVËS-ISLAM THAQI

ISLAM THAQI-DREJTOR I DREJTORISË SË MIRËQENIES DHE PËR PUNË SOCIALE
TEMA:AKTUALITETI BRENDA DREJTORISË DHE FATI I TË PASTREHUARËVE

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/914809475704157/