Home Prizreni Online INTERVISTA JAVËS – Leonora Çerreti (VIDEO)

Leonora Çerreti-Drejtoreshë për Ekonomi e Financa në komunën e Prizrenit

Tema:Angazhimet dhe obligimet e drejtorisë së Financave në shërbim të qytetarëve

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/726525491331389