Home Lajme Jaglenica dhe Kurilla pjesërisht pa ujë, njofton Hidroregjioni Jugor

Të nderuar konsumatorë, KRU “Hidroregjioni Jugor” sha.Prizren ju njofton se sot me datën 14.01.2021 prej ores 10:30, është ndërprerë furnizimi me ujë të pijes, për shkak të mungesës me energji elektrike tek 40 Burimet si dhe tek pompa furnizuese cila gjendet tek Rezervuari Shpati për Lagjen Dardania , pa furnizim të ujit kanë mbetur këto zona:- Lagjja Dardania – Kurrilla pjesërishtë- Rruga Ukë Bytyqi Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.