Home Lajme KOSOVË Jo veç në Shqipëri dhe Mal të Zi, kosovarët ia mësyjnë edhe...

Numër i madh i kosovarëve ia kanë mësyrë Maqedonisë Veriore.

Aty shihen se janë krijuar kolona të gjata nga pika kufitare e Hanit të Elezit deri në atë të Maqedonisë Veriore.

Ndryshe, vetëm dje rreth 10 mijë kosovarë kanë kaluar në pikën kufitare në Shqipëri.

Më poshtë, pamjet të kolonave të gjata në kufirin Kosovë-Maqedoni V.