Home Lajme Kandidati për deptutet Veton Firzi takon elektoratin prizrenas

Kandidati për deptutet nga PDK Veton Firzi ka takuar elektoratin në Hoçë të Qytetit dhe në Poslishtë raporton Rtv Besa.
Duke e parë mbështetjen nga strukturat, të bindur në fitoren e PDK-së jam takuar edhe me strukturat në lagjen Bajram Curri,Kurillë dhe në nëndegën e 7 shtatorit ka theksuar Firzi.

Është mbështetje e madhe për programin e PDK-së!

#Rimëkëmbje
PDK nr 134
Veton Firzi nr 88