Home Lajme KOSOVË Kandidati për deputet nga Vetëvendosje Visar Korenica viziton afaristët e Prizrenit

Kandidati për deputet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje!, Visar Korenica, gjatë vizitës në Prizren u takua me shumë afaristë e qytetarë të tjerë.

Voto Krejt dhe Drejt 127!
Voto 79 Visar Korenica!

Hapsirë e sponsorizuar