Home Lajme Kastriot Krasniqi takohet me djemtë e heroit Remzi Ademaj dhe Xhevat Berisha

Aktivitetet e sotme i fillova me Ejup Ademaj, i biri i heroit Remzi Ademaj dhe Bear Berisha, i biri i heroit Xhevat Berisha.

Veprimtaria e Remziut dhe Xhevatit ka filluar qysh në kohët e hershme, duke frymëzuar jo vetëm banorët e fshatrave ku jetonin, por edhe më gjerë me kauzën çlirimit dhe të jetuarit të lirë, për të cilën u flijuan në altarinë e lirisë.
Lavdi!, ka shkruajtur Kastriot (Xh) Krasniqi kandidat për deputet nga PDK në Prizren.