Home Lajme KOSOVË Katër vetura të vjedhura gjatë vikendit

Katër vetura janë vjedhur në raste të ndara gjatë vikendit të fundit.

Tri raste kanë ndodhur në Prishtinë dhe një në Suharekë.

Sipas policisë, të gjitha rastet po hetohen nga njësitet përkatëse mirëpo deri tani nuk ndonjë informacion për gjetjen e ndonjërës prej tyre.

Policia nuk ka treguar tipin e veturave të vjedhura, mirëpo ka thënë se tri prej tyre kanë qenë me targa vendore ndërsa një me targa kanadeze.