Home Lajme KËRKESËS SË DREJTORISË PËR EKONOMI DHE FINANCA JU PËRGJIGJEN SHEFAT E GRUPEVE...

https://www.facebook.com/watch/?v=796115480927214&extid=pRxA1ujnlLChl2i6