Home Lajme Kërkohet gjak të grupit A pozitiv në Prizren

Familja Perlasakaj kerkon dhurues të gjakut gupi A pozitiv te cilet e kane perfundu korona virusin me sukses dhe qe ka antitrupat i kane mbi 20 Familjari eshte i shtrire ne spitalin e Prizrenit tek reparti Intenziv.

Të interesuarit mund te lajmrohen ne tel 045 376 408