Home Lajme KOSOVË Këta janë emrat e kandidatëve për deputetë nga PDK-ja në Prizren

Partia Demokratike e Kosovës(PDK) në Prizren ka propozuar shtatë kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës.Emrat e propozuar dhe që janë dërguar në Kryesi të partisë në Prishtinë janë: Kujtim Gashi, Luljeta Veselaj Gutaj, Kadri Kryeziu,Veton Firzi, Antigona Bytyqi, Kastriot Krasniqi dhe Alban Bislimaj.“Emrat janë propozuar dhe dërguar në Prishtinë, mirëpo ende nuk janë konfirmuar nga Kryesia”, tregon një burim brenda PDK-së