Home Lajme KOSOVË Këta janë kandidatët e LDK’së për deputetë nga Prizreni

Anton Quni, Driton Selmanaj, Hatim Baxhaku, Xhavit Ukaj, Afërdita Morina Bifar, Salajdin Fanaj, Mybera Mustafa, Sylë Hoxha dhe Valdet Hoxha janë kandidatët për deputetet nga Prizreni njofton Rtv Besa.