Home Lajme Këta pritet të jenë kandidatët e AAK-së për deputetë nga Prizreni

Sipas burimeve nga AAK-së, ky subjekt në listën zgjedhore do të ketë tre kandidatë për deputetë nga Prizreni.Në zgjedhjet e 14 shkurtit pjesë e garës për Kuvendin e Kosovës nga ky subjekt pritet të jenë: Bajram Kastrati (zv.ministër), Shqipe Kastrati dhe Besnik Krasniqi.