Home Lajme KOSOVË Këto janë rezultatet e numëruara deri më tani në Prizren

Janë numëruar shumica e votave në komunën e Prizrenit, e ku rezultati deri më tani është ky:

LVV me 27.680 vota apo 45,89%,
PDK me 9.781 vota apo me 16,22%, LDK me 5.877 apo 9,74%, KDTP me 3.085
apo 5,11%, Koalicioni Vakat me 2.740 vota apo 4,54%, NISMA me 2.486 vota apo 4,12%, NDS me 1.988 apo 3,30%, AAK me 1.569 vota apo 2,60%, SDU me 1.694 apo 2,81% dhe NAŠA me 847 vota apo me 1,40% dhe të tjerat me më pakë se 1%.

www.instagram.com/tvbesa