Home Lajme KOSOVË Komuna e Vushtrrisë merr vendim: Nga 150 deri në 350 euro ndihmë...

Kuvendi Komunal i Vushtrrisë ka marrë vendim që të ndajë nga 150 euro deri në 350 për të prekurit e kësaj komune me koronavirus.Këtë e ka bërë të ditur Dega e PDK-së në këtë komunë, duke shtuar se edhe familjet e të vdekurve si pasojë e COVID-19 do të ndahen mjete.“Me iniciativën e asamblistit tonë Lorik Maxhuni për përkrahjen financiare të personave të infektuar me COVID-19 sot në seancë të jashtëzakonshme është marrë vendimi që të gjithë anëtarët dhe familjet e prekur nga COVID-19 të përkrahen me nga 150 deri në 350 euro, gjithashtu dhe familjet që kanë humbur personat e tyre më të dashur si pasojë e COVID-19 do të mbështeten në këtë shumë”, thuhet në njoftim.