Home Lajme KOSOVË Konferencë për falje të një pjese të taksave biznese komunale në Prizren...

Drejtoresha e Financave, Leonora Çerreti në konferencë për media ku njoftojë në lidhje me vendimin për faljen e një pjese të obligimeve të krijuara për taksa komunale për biznese, taksa për shfrytëzimin e pronës komunale dhe hapësirave publike nga Komuna e Prizrenit.