Home Lajme KOSOVË Konfirmon Haradinaj: Nuk do të kemi kandidat për Kryeministër,vetëm President

Më 14 shkurt, qytetarët e Kosovës do t’u drejtohen kutive të votimit, për të zgjedhur udhëheqësit e institucioneve të vendit.Një nga partitë e vendit që do të jetë pjesë e këtyre zgjedhjeve, padyshim që është Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, e drejtuar nga Ramush Haradinaj.Por është pikërisht Haradinaj i cili ka konfirmuar se nuk do të kenë kandidat për kryeministër në këto zgjedhje, pasi synim i kësaj partie dhe vetë atij është posti i Presidentit të Kosovës.Haradinaj tha për lajmi, tha se nuk nxjerrin kandidaturë për kryeministër, pasi e kanë kandidaturën për president.