Home Lajme KOSOVË Kosova e Shqipëria lidhin marrëveshje për ngritjen e fondit për të mbështetur...

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj ka dhënë një lajm tejet të mirë për shqiptarët që jetojnë në Mal të Zi.Në një takim të mbajtur sot mes ministrit, Gent Cakaj dhe ministres së Punëve të Jashtme të Kosovës, Meliza Haradinaj Stublla u arrit marrëveshja për fillimin e punës për ngritjen e fondit ndër-shtetëror për mbështetje të shqiptarëve në Mal të Zi.