Home Lajme KOSOVË Kryeimami i Prizrenit “Ju lumtë, z. Fikrim Damka…!”

Grupi 6+, ia nxori gjumin qeverisë, duke e shkundur fuqishëm.Është për keqardhje, që qeveritë e Kosovës, një pas një, akoma nuk kanë arritur ta kuptojnë se disa veprime duhet ndërmarrë, nga detyra zyrtare (‘ex officio’), pa pasur nevojë për trysni dhe imponime. Me këtë qasje, përveç papërgjegjshmërisë, Qeveria del të jetë nxitësja më e madhe e protestave e pakënaqësive popullore. Qeveria e mirë është ajo që solidarizohet me popullin, e jo ajo që mbështet qëndrimet përçarëse në popull. Jemi të zhgënjyer!Aferim për Grupi 6+, për secilin deputet. Kësaj radhe, u bënë zëri i vetëm serioz i qytetarëve në Parlamentin e Kosovës. U bën përfaqësues të vërtetë të vlerave demokratike.Por jo vetëm kaq. Falë insistimit të Fikrim Damkës dhe këtij Grupi, tash e sa vjet, kishat e xhamitë, janë të liruara nga pagesa për shërbimin e ujit, e që është një ndihmesë e madhe për funksionimin normal të tyre. Ju lumtë, z. Fikrim Damka…!#shkarkimpërQëndrimgashi!, ka shkruajtur Kryeimami i Prizrenit Dr Orhan ef Bislimaj