Home Lajme KOSOVË Kryetari Haskuka lanson platformën “Pyetje për Kryetarin”

Të dashur qytetarë,

Në mënyrë që të jem sa më afër jush dhe t’ju përgjigjem pyetjeve në lidhje me projektet e Komunës së Prizrenit, tanimë çdo dy javë do të jem në praninë tuaj, drejtpërdrejt në Facebook, duke iu përgjigjur pyetjeve që i keni parashtruar.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni formularin ku mund ta paraqitni pyetjen tuaj, për të cilën më pas do të përgjigjem në takimin online, që do e realizojmë dy herë në muaj!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfo1UXiihLe5UB3nPhU2VIT8vE4ADR_es4I0pg_yXPmQ3ogRw/viewform

Që nga fillimi i mandatit kam qenë kryetar i juaji, i çdo qytetari, duke u përpjekur që të jem gjithmonë pranë jush.

𝑻𝒂𝒏𝒊𝒎𝒆̈ 𝒅𝒐 𝒕𝒆̈ 𝒋𝒆𝒎𝒊 𝒆𝒅𝒉𝒆 𝒎𝒆̈ 𝒂𝒇𝒆̈𝒓!

Prej qytetarit – Tek qytetari!

Mytaher Haskuka