Home Lajme KOSOVË Kryetari Haskuka nderon me mirënjohje për kontributin shumëvjeçar zyrtarin për Shërbime Sociale,...

Sot së bashku me drejtorin e Drejtorisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Islam Thaqi dhe stafin e tij kemi uruar pensionimin e zyrtarit për Shërbime Sociale, Shaban Basha.

Me këtë rast, z. Bashës i dhuruam një mirënjohje dhe falënderuam për kontributin e tij shumëvjeçar në avancimin e mirëqenies sociale në komunën tonë.

Mytaher Haskuka