Home Lajme KOSOVË Kryetari në ardhje Memli Krasniqi arrin në Konventën e PDK-së

Kryetari në ardhje i PDK-së, Memli Krasniqi ka arritur në vendin ku është duke u mbajtur Konventa e partisë së tij.

Krasniqi ishte i buzëqeshur e me disponim të mirë derisa po hynte brenda hotelit ku po mbahet konventa.

Në pjesën e parë të Konventës nuk do të zgjidhet kryetari. Memli Krasniqi do të votohet në ora 17:00 kur do të filloj pjesa e dytë e Konventës së PDK-së.

Krasniqi është kandidati i vetëm dhe me shumë gjasë do marr lidershipin e PDK-së.