Home Lajme KOSOVË KURBAN BAJRAMIN UA UROJNË: (VIDEO)

RADIO TELEVIZIONI “BESA”***ËMBËLTORJA “SULLTAN”***RESTAURANT PESHKU “FISH HOUSE” *** GALERIA SHOPPING MALL ***RESTAURANT “AURORA”***GATSBY EAT & DRINK ***QEBAPTORJA “TE SYLA” *** MISHTORJA “XHOSHKUN-2” MARASH ***QEBAPTORJA “BAHTIJARI PLUS” *** QEBAPTORJA “HYSKA” *** MISHTORJA “SHANTIRI”PRIZREN-PRISHTINË ***KOMPANIA “LIMIT” *** “MAKE PILAR” MARKET *** KOMPANIA “RENELUAL TAHIRI” ***RESTAURANT PESHKU “MARINA” *** KASTRATI-C-SH.P.K *** AUTO BUQA ***KOMPANIA “QUNI” *** FURRA “TEJECI”*** KOMPANIA “KRASNIQI” *** RESTAURANT FAMILJAR “BESKA” ***PLANE PËR SHTËPI “PIKA DESIGN”*** TELCOMM *** SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE “ESNAF” *** BURAK ORIGINAL PARTS *** MY MARKET *** ABI ÇARSHIA *** FE PLAST *** ANTRACIT *** KS GROUP *** SAT STYRO ***

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/342019190129560/