Home Lajme KOSOVË Ky është parolla e PSD- së që e nervozoi shumë policinë e...

Disa përfaqësues të Partisë Socialdemokrate kanë protestuar tek stacioni i policisës në qendër të Prishtinës.Ata kanë shkruar edhe në murin e objektit “Për partitë tubime, për qytetarët dënime”, kështu duke kundërshtuar gjobat që po u jepen qytetarëve për mos respektim të masave antiCOVID dhe jo partitë që tashmë kanë nisur parafushatën.Në videot që ka siguruar Rtv Besa shihet se ka pasur konfrontim mes aktivistëve të PSD-së dhe pjesëtarëve të policisë, të cilat janë arrestuar dhunshēm nga policia e Kosovës.