Home Lajme KOSOVË Lagj’ja 11 Marsi tashmë është bërë me Çlirimtarët…

Lagj’ja 11 Marsi asnjëherë nuk është ndalur në shërbimet për vendin dhe kurdo që vendi ynë ka pasur nevojë, banorë e kësaj lagje janë rreshtuar përkrahë Çlirimtarëve, njejtë sikur sot që janë bërë bashkë për ti dalur në mbrojtje të vlerave kombëtare dhe ruajtjes së idenitetit të shtetit.

Nisma Socialdemokrate 121

Hapsirë e sponsorizuar