Home Lajme Lajmërim, nga sot të gjitha marketet në Prizren do të mbyllen në...

Sipas vendimit të ri nga Qeveria e Kosovës, qendra jonë nga sot, më 13.11.2020 do të jetë e hapur deri në orën 18:00 dhe orari do të jetë i njëjtë deri në vendimin e ardhshëm të Qeverisë!Për ta evituar këtë situatë është e domosdoshme t’i përmbaheni masave parandaluese, kjo është mënyra më efikase për ta ruajtur veten por edhe të tjerët!, thuhet në njoftimin e Qendra Tregtare Abi.