Home Lajme KOSOVË Lajmi i fundit: Tensionohet seanca në Kuvendin e Kosovës (VIDEO)

Në momentin kur deputetët e PDK-së vendosën të lëshojnë sallën të pakënaqur me drejtuesen e seancës, deputetët e VV-së dhe të PDK-së janë përplasur mes veti në dalje.

Seanca është mbyllur deri në një vendim të ri nga drejtuesja, Saranda Bogujevci