Home Lajme Lindi fëmija i parë në vitin 2021 në Prizren

Në ora 00.30 në Spitalin e Përgjithshëm “Prim. Dr. Daut Mustafa” në Prizren lindi fëmija i parë i gjinisë femërore, me peshë 2750 gr. Nëna dhe fëmija gëzojnë shëndet të plotë.Urime dhe gëzuar 2021!Drejtori:Prof.Ass.dr.Afrim Avdaj