Home Lajme KOSOVË Malisheva,Banja dhe Carralluka nesër me ndërprerje të furnizimit me ujë

Konsumatorë të nderuar, KRU “Hidroregjioni Jugor” Njësia e Malisheves ju njofton se me datën 19.03.2021 prej ores 06:00 deri në ora 18:00, do të ketë ndërprerje me furnizim të ujit në stacionin e pompave në Banjë të Malishevës për shkak të punimeve në rrjetin kryesor në gypin magjistral fi 315mm, pa furnizim të ujit do të jenë këto zona:

  • Malisheva
  • Banja
  • Carralluka

Me rastin e përfundimit të punimeve, do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Ju falenderojmë për mirëkuptim!
KRU”HIDROREGJIONI JUGOR”SH.A – PRIZREN
Prizren, 18.03.2021