Home Lajme KOSOVË Mbi 1400 gjoba të shqiptuara në 24 orët e fundit

Policia e Kosovës brenda 24 orëve ka gjobitur 1,443 persona që nuk respektuan ligjin.Prej tyre ka shqiptuara 539 gjoba vetëm për personat që nuk respektuan masat për parandalimin e Covid-19.Ndërsa ka shqiptuar 904 tiketa trafiku për personat që nuk respektuan ligjin.Policia gjatë ditës së martë ka arrestuar 29 persona, 16 ka dërguar në mbajtje dhe 3 të tjerë në vuajtje të dënimit.