Home Lajme KOSOVË Ministria e Shëndetësisë jep detaje – sqaron nëse maska duhet bartuar gjatë...

Zëdhënësi i Ministrisë së Shëndetësisë, Faik Hoti, ka sqaruar se në cilat raste qytetarët janë të obliguar ta mbajnë maskën e në cilat raste jo, sipas Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC).Sipas një grafike, gjatë ngasjes së automjetit personal me njerëz që jetojnë në familjen tuaj, nuk duhet të bartet maska.Gjithashtu, maska nuk bartet as në shtëpi me njerëz që jetojnë në familjen tuaj.