Home Lajme KOSOVË Miratohet kërkesa e shumëpritur për kredi nga BERZH – i për Komunën...

Sot në seancën e jashtëzakonsh është miratuar pika e rendit të ditës e cila ishte rreth kërkesës për kredi nga BERZH – i me vlerë mbi 5 milion euro, raporton Rtv Besa.

Siq dihet në mbledhjen e kaluar nuk ishte miratuar kjo pikë ku më pas nxiti debat të madh mes kryetarit Haskuka dhe disa asambleistve të opozitës dhe pozitës.

Për këtë kredi kanë votuar 19 për dhe 3 asambleist kanë abstenuar.