Home Lajme KOSOVË Mirret vendim të hiqet ora policore

IndeskOnline ka mësuar nga burimet brenda takimit në mes të kryetarëve të komunave dhe ministrit të shëndetësisë Arben Vitija që është marrë vendim të hiqet ora policore.

Kjo dakordancë është arritur në mes të kryetarëve të komunave dhe minisrtrit Vitija dhe e cila më pas pritet edhe të miratohet në qeverinë e Kosovës.
Po ashtu siç mëson IndeksOnline do të ketë edhe lehtësira sa i përket zhvillimit ekonomik.