Home Lajme KOSOVË Motivohen punëtorët shëndetësorë, ekzekutohen pagesat shtesë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka dhënë një lajm të mirë për punëtorët shëndetësor, duke bërë me dije se janë ekzekutuar pagesat shtesë bazuar në vendin e Qeverisë, sipas obligimeve të dala nga Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Cocvid-19.