Home Lajme Ndërron jetë nga COVID-19 Besnik Krasniqi, profesori i Gjimnazit të Prizrenit

Mengjesi i trishte!
Nese jeta qenka simboli i arritjeve tona, atehere ndarja e parakohshme nga jeta e profesor Besnikut nuk eshte perfundimi i saj. Te pata profesor, kolege ne Keshillin Bashkiak, mik me te cilin i ndava jo vetem gezimet por edhe shqetesimet . Kurse une , sot po ndaj me familjaret ,miqte,koleget dhe te njohurit tane te perbashket dhimbjen per humbjen tende. Profesor Besniku sot i mungon bashkeshortes,femijeve, te afermve ,nxenesve dhe rrethit te gjere shoqeror. I paharruar qofte kujtimi yt mik i zemres!, ka shkruajtur Afrim Avdaj drejtor i spitalit në Prizren.