Home Lajme Ndërron jetë Prof. Mensur Hoda

Sot iku edukuesi i shumë brezave, Prof. Mensur Hoda, por ai do të vazhdojë të jetojë përherë në kujtesën tonë. Ndajmë dhembjen me humbjen e profesorit të nderuar.

Shembëlltyra e tij prej edukatori, mësimdhënësi e pedagogu, do të mbetet gjithëmonë në zemrat tona si një kujtim i paharuar.

Ngushëllime familjes Hoda si dhe të gjithë kolegëve dhe bashkëpunëtorëve.

Kolegët e SHĹP – së në Prizren, thuhet në njoftim.