Home Islami dhe jeta NESËR ËSHTË NATA E MADHE E BERATIT

Nesër është Nata e Madhe e Beratit (Nata e Faljes), apo me gjuhën e popullit,dy javët e fundit para Ramazanit!

Zot i Madh, na mundëso të mbërijmë Ramazanin!
Zot i Plotfuqishëm, na largo këtë pandemi, e ta shijojmë madhështinë e Ramazanit!,thuhet në njoftimin e Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren