Home Lajme Nesër “Qatar Charity” bënë shpërndarjen e pakove ushqimore dhe mbulesave dimërore për...

Nesër më 16 mars (e marte), kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka dhe drejtori i Drejtorisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Islam Thaqi, do të bëjnë shpërndarjen e pakove ushqimore dhe mbulesa dimërore për familjet në nevojë, donacion ky i siguruar nga shoqata “Qatar Charity”, thuhet në njoftimin nga Komuna e Prizrenit