Home Islami dhe jeta Nesër shënohet Nata e madhe e Kadrit 🤲

Sipas kalendarit të publikuar nga Bashkësia Islame e Kosovës njoftohet se nesër më 8 maj 2021, shënohet Nata e Madhe e Kadrit, raporton Rtv Besa.