Home Lajme KOSOVË Nismës i bashkohen edhe 4 deputetët e 6 +

Grupit parlamentar të Nismës Socialdemokrate-AKR i janë bashkuar edhe katër deputetë të Kuvendit të Kosovës.Këtë e ka konfirmuar edhe shefi i Grupit parlamentar të Nismës, Endrit Shala, i cili ka thënë se tani e tutje deputetët: Duda Balje, Fikrim Damka, Fidan Jilta dhe Albert Kinolli do të funksionojnë në kuadër të Grupit parlamentar i cili do të quhet NISMA-AKR-6 Plus.Shala ka njoftuar se kjo pritet të formalizohet proceduralisht në seancën e ardhshme.Po ashtu edhe deputeti Fikrim Damka ka konfirmuar për Indeksonlinen, krijimin e kë tij grupi me dhjetë deputetë dhe se që nesër do të zyrtarizohet ky grup i përbashkët parlamentar.