Home Lajme KOSOVË Një zv Kryeministre dhe dy ministra nga Prizreni në kabinetin e Kurtit

Zv Kryeministre për çështjet e pakicave Emilja Rexhepi,Ministër i Kulturës Hajrullah Çeku dhe Ministri për Zhvillim Rajonal do të jetë Fikrim Damka.