Home Lajme Njoftim I rëndësishëm nga Hidroregjioni Jugor

“Hidroregjioni Jugor” sh.a – Prizren ju njofton, se jemi detyruar të bëjmë shkyqjen e furnizimit me ujë të pijes pjesërisht nga rrjeti në vendburime, ku furnizohet pjesa dërrmuese e qytetit për shkak të të reshurave atmosferike dhe si pasojë e kësaj është rritur turbiditeti në ujë si dhe këshillohen Qytetarët që para pijes të vlohet uji dhe pastaj të konsumohet.Shpresojmë që furnizimi me ujë të pijes të kthehet në normalitet.