Home Lajme KOSOVË Nxirret një veturë nga uji pas vërshimeve në Celinë të Rahovecit

Një veturë e tipit Mercedes-Benz dje është nxjerrë nga uji në rajonin e Prizrenit. Vetura si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut dhe sasisë së madhe të ujit kishte ngecur në një vend dhe nuk kishte mundur të lëvizte nga aty. Një shofer me xhip është ai që i ka dalë në ndihmë shoferi me Mercedes duke e tërhequr.Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, disa komuna janë përmbytur gjatë ditës së djeshme në Kosovë.Komunat me vërshimet më të mëdha ishin Gjakova, Malisheva, Rahoveci, Drenasi dhe Suhareka.Vërshimet që kanë ndodhur janë faktuar edhe me fotografi, ku shumë shtëpi e objekte janë vërshuar dhe kanë pësuar dëme të mëdha nga sasia e madhe e ujit.Nga fshati Celinë është publikuar pamje ku një Mercedes-Benz është tërhequr nga një shofer me xhipin e tij duke e shpëtuar nga përmbytja e ujit.Vetura si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut dhe sasisë së madhe të ujit kishte ngecur në një vend dhe nuk kishte mundur të lëvizte nga aty.