Home Lajme KOSOVË Para Iftarit – Dibran ef Omaj

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren
I ftuar:Dibran ef Omaj-Imam në xhaminë e Qendrës, Zhur
Tema:Falja dhe Mëshira e Zotit në Ramazan