Home Lajme KOSOVË Para Iftarit – Mr. Adem ef Morina

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren
I ftuar:Mr. Adem ef Morina – Imam ne xhaminë “Aliu r.a”-Prizren
Tema:Menagjimi dhe vlera e kohës në jetën e muslimanit